Soul Planner

Error message

  • Warning: file_get_contents(https://api.bol.com/catalog/v4/search/?q=9789000390502&offset=0&limit=2&dataoutput=products,categories&apikey=68C8789E62C64C048FDA3891E5B959DC&format=json): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in eval() (line 19 of /var/www/www.paperlife.nl/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
  • Notice: Trying to get property of non-object in eval() (line 21 of /var/www/www.paperlife.nl/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
  • Notice: Trying to get property of non-object in eval() (line 21 of /var/www/www.paperlife.nl/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
backround

Soul Planner

€ 20,99

Jouw dagelijkse check-in voor mind, body & soul

Velen van ons ervaren een stressvol dagelijks leven, waarin we vergeten om bij onszelf in te checken: regelmatig na te denken over hoe we ons voelen, of alle indrukken van de dag in ons op te nemen en te verwerken. Maar tijd voor jezelf nemen en nadenken over hoe je lichaam voelt, waar je dankbaar voor bent en wat je nodig hebt om je goed te voelen, maakt een ongelooflijk verschil voor je welzijn.

Josefin Dahlberg laat je op eenvoudige wijze de belangrijke samenhang zien tussen je lichaam, je gedachten en je spirituele kant. Zo leer je beter te zorgen voor jezelf, zul je minder stress ervaren, en maak je meer ruimte om je doelen achterna te gaan.

Als de Zweedse Josefin Dahlberg (1989) tien jaar oud is, drinkt ze voor het eerst alcohol. Vijf jaar later is ze verslaafd, en leidt ze een leven vol angst en geheugenproblemen. Met de hulp van vrienden en familie raapt ze de moed bij elkaar om naar een kliniek te gaan. Tegenwoordig gaat Josefin vrij van alcohol door het leven. Ze richt zich op haar gezondheid en gezin, en zorgt voor balans met behulp van yoga en meditatie. Ze geeft succesvolle onlinecursussen om je vanbinnen en vanbuiten goed te voelen. Josefin hoopt anderen te inspireren met haar verhaal en weet een groot en trouw publiek te bereiken (98.000 volgers op Instagram).

Uitvoering

Gebonden

ISBN

9789000390502

Taal

Nederlands

NUR

450

Aantal pagina's

176

Serietitel