Het 6 minuten slaapdagboek

backround

Het 6 minuten slaapdagboek

€ 18,99

Leer beter slapen – hét journal voor iedereen die wel wat meer slaap kan gebruiken.

Slaap is heel belangrijk voor een gezond en gelukkig leven. Maar wat als je moeilijk in slaap valt, of ‚s nachts regelmatig wakker ligt? Dit dagboek bevat actuele kennis en geeft je praktische en wetenschappelijk onderbouwde tips voor een betere nachtrust. Ontdek op een positieve en toegankelijke manier hoe jouw slaap wordt beïnvloed.

Op de dagboekpagina’s schrijf je je hoofd leeg en kom je tot rust. Bovendien beantwoord je de vragen: 3 minuten in de ochtend en 3 minuten in de avond. Zo bouw je routines op die je helpen in slaap te vallen en door te slapen.

Met Het 6 minuten dagboek maak je je dagen gelukkiger; nu zorgt datzelfde principe ook voor ontspannen nachten.

Dominik Spenst (1988) is bestsellerauteur, ondernemer en gewoonte-expert. Na een ernstig ongeval bracht hij vier maanden door in het ziekenhuis en op basis van deze transformerende ervaring ontwikkelde hij het meest succesvolle dankbaarheidsdagboek ter wereld: Het 6 minuten dagboek. Samen met zijn team is hij gespecialiseerd in wetenschappelijk onderbouwde, gebruiksvriendelijke uitgaven waarmee gebruikers meer mindfulness en persoonlijke ontwikkeling in hun leven kunnen brengen. Zijn 6 minuten-boeken® verrijken nu de levens van meer dan 1,5 miljoen mensen in 20 talen. Dominik woont in Berlijn met zijn vrouw en zoon.

Uitvoering

Gebonden

ISBN

9789000392957

Taal

Nederlands

NUR

450

Aantal pagina's

304

Serietitel

Het 6 minuten dagboek