Zwangerschapsdagboek

backround

Zwangerschapsdagboek

€ 21,99

Een dagboek van jou en je baby

Door de dagelijkse drukte vliegt de tijd. Terwijl het fijn is om tijdens je zwangerschap af en toe stil te staan bij wat je ervaart.

In dit negen maanden dagboek laat Willemijn Welten zien hoe je tijdens je zwangerschap bewust de verbinding met je baby kunt opzoeken, vanaf de conceptie tot de eerste 42 dagen na de geboorte. Door de wekelijkse invulpagina’s zul je zelf ervaren welke bijzondere band er nu al is. Het dagboek bevat tips en inspiratie voor selfcaremomenten en meditaties. Ook lees je hoe je heel praktisch een geboorte- of kraamplan kunt maken. Door de fijne schrijfoefeningen vormt het dagboek een dierbare verzameling herinneringen voor later, ook voor de baby.

Een zwangerschapsdagboek om je vertrouwen, rust en plezier te geven, en dat je zal helpen om te genieten van dit bijzondere avontuur.

‘Ik heb er een positief boek van gemaakt, met alleen maar dingen die iedereen mag en kan, in elk trimester. Want wow… wat is je zwangerschap een magische periode.’ Willemijn Welten

Willemijn Welten (1986) is dé manifestatie-expert van Nederland. Ze is auteur van de bestsellers Manifesteren kun je leren, Wonderen manifesteren en het Manifestatie dagboek. Ze woont samen met Ramon en hun dochtertje Livi in Rotterdam.

Uitvoering

Gebonden

ISBN

9789000393497

Taal

Nederlands

NUR

850

Aantal pagina's

240

Serietitel