A year of Joy

backround

A year of Joy

€ 22,99

De positieve planner van multi-talent Joy Bosz, om het beste uit je leven te halen

Joy is gek op plannen en structuur. Ze leidt een druk en avontuurlijk bestaan en begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om overzicht te houden en je leven op orde te hebben. Joy maakte daarom een stijlvolle planner die net zo mooi als nuttig is.

Weg met losse notitieboeken, lijstjes en dagboeken: A year of Joy biedt alles wat je nodig hebt. De planner is ongedateerd dus op elk moment te starten en ziet er ook nog eens prachtig uit. Voor meer rust en overzicht in je leven!

✔ Vooruitblik op je week en reflectie achteraf
✔ Volop schrijfruimte voor zowel je week- als je weekenddagen
✔ Boodschappenlijstjes, moneylog en to-do’s
✔ Aandacht voor selfcare en ontspanning

Joy Bosz (2003) start in 2014 haar YouTube- en Instagramcarrière en post sindsdien content over haar leven, lifestyle, beauty en mode voor jongeren. Binnen no-time groeit ze uit tot een tieneridool met honderdduizenden volgers. In 2015 wint Joy een YouTube Talent Award en diverse VEED-awards. Tegenwoordig is zij vooral actief op Instagram en TikTok; haar doelgroep is met haar meegegroeid. Joy ontwierp verschillende schoollijnen voor HEMA, presenteert voor Nickelodeon en was in meerdere televisieprogramma’s te zien.

Uitvoering

Gebonden

ISBN

9789000394869

Taal

Nederlands

NUR

450

Aantal pagina's

272

Serietitel