Nieuw: de Dromenplanner

De Dromenplanner

Wat zou je doen met je leven, als je groots zou dromen? De Dromenplanner is een unieke planner die je helpt bij het visualiseren van je toekomst en bij het invulling geven aan jouw doelen. Gedurende een jaar word je uitgedaagd om na te denken over wat je gelukkig maakt, en hoe je meer uit je leven kunt halen: nu, en op de langere termijn.

Met deze planner evalueer je die dromen en jezelf aan de hand van vragen, lijstjes en opdrachten. Hierdoor leer je jezelf beter kennen, waardoor je een helder beeld krijgt van je doelen en je potentie.

Dromenplanner biedt ook volop ruimte voor het plannen van je dagen, zodat je structuur creëert en je doelen in kleinere, behapbare stukjes kunt opdelen.

Kleine veranderingen kunnen een groot verschil maken op het gebied van je gezondheid, je geluk, je gevoel van tevredenheid en de vervulling van je dromen. Creëer je eigen geluk en succes – elke dag een stukje meer!

  • Schitterend vormgegeven, met leeslint en sluitelastiek
  • In Zweden ruim 14.500 exemplaren verkocht in 8 maanden tijd
  • Sanna Sporrong maakte ook het Dankbaarheidsdagboek en de Selfcare planner: deze verschijnen binnenkort bij Paper Life

Visualiseer je toekomst en geef invulling aan je doelen

Wat zou je doen met je leven als je groots zou dromen? Deze Dromenplanner helpt je bij het visualiseren van jouw toekomst en bij het invulling geven aan je doelen en wensen...Lees meer >

€ 19,99
Uitvoering: 
Gebonden
ISBN: 
9789000375806
Taal: 
Nederlands