Over Paper Life

Over Paper Life

Paper Life. Prachtig vormgegeven guided journals die tot nadenken aanzetten en je creativiteit aanspreken

De kracht van papier is groot. Papier brengt rust en focus, stimuleert de zintuigen, en zorgt voor een gezonde afwisseling naast het computerscherm en scrollen door de telefoon. We hebben behoefte aan stilte en concentratie, selfcare wordt steeds belangrijker.

Vandaar: Paper Life, een hoogwaardige lijn voor iedereen die houdt van mooie invulboeken.

Paper Life is het nieuwe merk van Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum. Prachtig vormgegeven guided journals, dagboeken en planners. Paper Life geeft je de inspiratie om het beste uit je dag en jezelf te halen. Van de mooi vormgegeven uitgaven in combinatie met de fijne inhoud krijg je direct zin om te beginnen met schrijven. Paper Life is creatief; je gaat zelf aan de slag, en het zet aan tot nadenken.

Paper Life-uitgaven zijn guided: dat wil zeggen, ze hebben een tekstuele component, die je uitleg of verdieping geeft. Een auteur of partij als afzender die specialist is in het betreffende thema, motiveert je om aan de slag te gaan. Er zijn bijvoorbeeld vragen die kunnen worden beantwoord of creatieve opdrachten die kunnen worden gemaakt. Zo word je op weg geholpen om het doel van de journal te bereiken.

Missie Paper Life

Hoe maak je je dromen waar en ben je doelgericht, zonder in een burn-out te raken? Hoe combineer je werk en privé, zonder door te draaien? Laat staan om dankbaar te zijn voor alles wat een dag je geeft? Of om een keer stil te staan en te genieten? Paper Life biedt uitgaven die je hierbij helpen. Door middel van overzichtelijke opdrachten of vragen kun je in relatief korte tijd een rustmoment creëren, helemaal voor jezelf.

Neem regelmatig de tijd om:

  • Je doelen op te schrijven
  • Over je dag na te denken
  • Te bedenken waar je dankbaar voor bent
  • Te bedenken wat je nog graag wil doen
  • Inspirerende verhalen/quotes van andere personen te lezen
  • Te bedenken hoe vaak je iets goeds doet voor een ander
  • Even je drukke hoofd uit te zetten en focus te vinden in het creatieve proces van schrijven
  • Er achter te komen wat nu écht belangrijk voor je is
  • Hoe je nu in het leven staat te documenteren, zodat je er later op kunt reflecteren

Paper Life heeft voor ieder wat wils. Of je al ervaring hebt met journaling, of graag wilt beginnen. Of je je dromen na wilt jagen of meer over jezelf te weten wilt komen, de tijd met je baby wilt vastleggen of herinneringen aan vroeger een plek wilt geven: voor iedereen is er een Paper Life-uitgave te vinden.