Het 6 minuten dagboek PUUR - peach

backround

Het 6 minuten dagboek PUUR - peach

€ 17,99

6 minuten schrijven per dag maakt je gelukkiger: ga door met je positieve focus op de dag

Je hebt Het 6 minuten dagboek volgeschreven, en je wilt je focus op vooruitgang en op het goede in jou en je omgeving vasthouden? Ga dan verder met die dagelijkse routine, met behulp van Het 6 minuten dagboek PUUR in de kleur Peach Fuzz.

Ook een invulboek voor elke dag. Maar dan zonder de uitgebreide theorie voorin, en met nieuwe en vertrouwde invuloefeningen. Voor iedereen die een of meerdere exemplaren van Het 6 minuten dagboek heeft gevuld en verder wil schrijven, en daarbij de theoretische uitleg niet meer nodig heeft.

  • Korte introductie over de psychologische achtergrond van het boek, enkele voorbeelden en hoe het jou kan helpen, waarna je snel zelf aan de slag kunt gaan
  • Nieuwe ontwikkelde routine voor je wekelijkse planning en reflectie
  • Dagelijks geselecteerde tips als stimulans voor je motivatie en inspiratie
  • Wekelijkse tips voor meer mindfulness en minder stress
  • Deze Peach Fuzz-editie heeft dezelfde inhoud als de lichtgroene, lichtroze en de beige editie

Dominik Spenst (1988) is bestsellerauteur, ondernemer en gewoonte-expert. Na een ernstig ongeval bracht hij vier maanden door in het ziekenhuis en op basis van deze transformerende ervaring ontwikkelde hij het meest succesvolle dankbaarheidsdagboek ter wereld: Het 6 minuten dagboek. Samen met zijn team is hij gespecialiseerd in wetenschappelijk onderbouwde, gebruiksvriendelijke uitgaven waarmee gebruikers meer mindfulness en persoonlijke ontwikkeling in hun leven kunnen brengen. Zijn 6 minuten-boeken® verrijken nu de levens van meer dan 1,5 miljoen mensen in 20 talen. Dominik woont in Berlijn met zijn vrouw en zoon.

Uitvoering

Gebonden

ISBN

9789000394852

Taal

Nederlands

NUR

450

Aantal pagina's

304

Serietitel

Het 6 minuten dagboek